Jan Masereel (39) organiseert met zijn bedrijf Content'ment teambuildings en groepsactiviteiten die zich niet online afspelen maar wel coronaproof zijn.
Volledig scherm
Jan Masereel (39) organiseert met zijn bedrijf Content'ment teambuildings en groepsactiviteiten die zich niet online afspelen maar wel coronaproof zijn. © Benoit De Freine

Jan (39) uit Borgerhout organiseert fysieke en coronaproof teambuildings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiemachine dat niet meer bestaat”

BORGERHOUTWat we het afgelopen jaar duidelijk geleerd hebben is wat we het meeste missen als we in ons kot opgesloten zitten. Jan Masereel (39) uit Borgerhout blijft als drijvende kracht achter Content’ment toch nog fysieke teambuildings en groepsactiviteiten organiseren binnen de lockdownlijntjes. “Mensen zijn niet gemaakt om heel lang in hun kot te blijven, dat steek je niet weg met een maatregel meer of minder.”

 1. Schattigste hond van Vlaanderen blaft plat Antwerps: maak kennis met Marcel
  ANTWERPEN

  Schattig­ste hond van Vlaanderen blaft plat Antwerps: maak kennis met Marcel

  Voor wie daar nog aan moest twijfelen: de schattigste hond van Vlaanderen is wel dégelijk van ’t Stad. De hele week ging radiozender Joe FM met James Cooke en Gert Verhulst op zoek naar de leukste honden van het gewest. De zeven maanden oude dwergpoedel Marcel ging vrijdagavond met de trofee van schattigste hond naar huis. “Iedereen was dol op Marcel, hij ging zelfs spelen en kwispelen bij de grootste hond van Vlaanderen.”
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje