De bewoners van de Borsbeekstraat bakken voor de bewoners van WZC Borsbeekhof
Volledig scherm
De bewoners van de Borsbeekstraat bakken voor de bewoners van WZC Borsbeekhof © Karina Brys

Inwoners trakteren personeel en bewoners woonzorgcentrum op zelfgebakken lekkers

BorgerhoutDe bewoners van de Borsbeekstraat hebben een heel weekend gebakken voor het personeel en de inwoners van het WZC Borsbeekhof in Borgerhout. Maandagochtend brachten de bewoners hun pannenkoeken, taarten, cakes en pudding naar het woonzorgcentrum.

 1. Recordweekend voor testdorp Spoor Oost: 2.005 mensen laten zich testen op coronavirus
  Borgerhout

  Recordweek­end voor testdorp Spoor Oost: 2.005 mensen laten zich testen op coronavi­rus

  Maar liefst 2.005 mensen zullen zich in het testdorp op Spoor Oost dit weekend laten testen op het coronavirus. Dat is een record. Het merendeel van hen kwam voor een tweede verplichte test nadat ze vorige week terugkwamen van vakantie. Uit de resultaten van de eerste test bleek dat 3 procent van de terugkeerders positief testte, een cijfer dat met de tweede test waarschijnlijk hoger zal liggen.
 2. Moeders voor Moeders houdt deuren potdicht en helpt mensen vanaf nu op straat: “Wij gunnen Unia die dwangsom van 500 euro niet”
  Borgerhout

  Moeders voor Moeders houdt deuren potdicht en helpt mensen vanaf nu op straat: “Wij gunnen Unia die dwangsom van 500 euro niet”

  De Borgerhoutse vzw Moeders voor Moeders heeft beslist de deuren potdicht te houden voor iedereen. Mensen die hulp nodig hebben worden vanaf nu op straat geholpen. Hiermee wil de vzw vermijden de opgelegde dwangsom van 500 euro te moeten betalen aan Unia, nadat zij klacht had ingediend omdat de vzw de wet op discriminatie zou hebben overtreden.
 1. Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaanse rechtbank
  Play

  Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaan­se rechtbank

 2. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning