De klanten stonden vanmorgen voor een gesloten deur bij de Chaabi-bank.
Volledig scherm
De klanten stonden vanmorgen voor een gesloten deur bij de Chaabi-bank. © David Acke

Huiszoeking bij Marokkaanse bank in Borgerhout

De deuren van het filiaal van Chaabi-bank aan de Kerkstraat in Borgerhout bleven dinsdagmorgen gesloten. Speurders van de federale gerechtelijke politie (FGP) Brussel voerden er een huiszoeking uit in opdracht van het federale parket. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Peter (64) stopt na twintig jaar met pinten tappen in zijn muziekcafé RoodWit: “Ik hoop dat opvolging de gezellige sfeer in ere houdt”
  BERCHEM

  Peter (64) stopt na twintig jaar met pinten tappen in zijn muziekcafé RoodWit: “Ik hoop dat opvolging de gezellige sfeer in ere houdt”

  Na twintig jaar neemt cafébaas Peter Melis (64) afscheid van zijn artistieke kroeg RoodWit, genoemd naar de kleur van zijn biljartballen, níet naar het voetbal. Het café staat al jaren bekend als vrijhaven voor muzikanten, schrijvers, acteurs en andere artiesten zoals Jan Decleir en Robbe de Hert. Peter is op zoek naar een overnemer die de geest van zíjn RoodWit in ere wil houden.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph