De bewoners van woonzorgcentrum Den Drossaert werden zondagmiddag door de buschauffeurs van De Lijn getrakteerd op een kerstmand, gevuld met lekkers.
Volledig scherm
De bewoners van woonzorgcentrum Den Drossaert werden zondagmiddag door de buschauffeurs van De Lijn getrakteerd op een kerstmand, gevuld met lekkers. © Benoit De Freine

FOTOREEKS. Hartverwarmend: Buschauffeurs trakteren bewoners van Borgerhouts woonzorgcentrum op kerstgeschenken

BorgerhoutDe bewoners van woonzorgcentrum Den Drossaert in de Borgerhoutse Helmstraat van Borgerhout kunnen terugblikken op een memorabel weekend. Ze werden zondagmiddag door een aantal buschauffeurs van De Lijn getrakteerd op een kerstmand, gevuld met lekkers. “Die mensen beleven een uiterst moeilijke tijden. Ze verdienen het om in de bloemetjes te worden gezet.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.