Youssef El Haji en zijn trainingspartner Nordin Ben Moh tonen trots de kampioensgordel.
Volledig scherm
PREMIUM
Youssef El Haji en zijn trainingspartner Nordin Ben Moh tonen trots de kampioensgordel. © Klaas De Scheirder

Beest in de ring, zachtaardige thaiboksleraar erbuiten. Youssef El Haji (27) verovert wereldtitel thaiboksen: “Mijn droom? Enkele kleine wereldkampioentjes voortbrengen”

BorgerhoutBorgerhout heeft er een wereldkampioen bij. Bij zijn eerste kamp voor een titel, pakte Youssef El Haji (27) meteen de wereldtitel in het thaiboksen in de categorie -67 kilo. Na amper twee minuten moest zijn Spaanse tegenstander zich al gewonnen geven. Enige domper op de feestvreugde? Er zat geen publiek in de zaal en dus moeten vrienden, familie en supporters het stellen met een video. “Ik wil vooral een voorbeeld zijn voor de jeugd en hen helpen een mooie toekomst uit te bouwen.” Sinds een jaar geeft hij ook thaiboksles bij jongerenorganisatie JES in Borgerhout.

 1. Verbod op laptops tijdens examens in Antwerpse stadsschool: “Grote paniek achter de schermen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Verbod op laptops tijdens examens in Antwerpse stads­school: “Grote paniek achter de schermen”

  Leerlingen met leermoeilijkheden van een stedelijke school op het Antwerpse Zuid mogen hun laptop tijdens de examens niet gebruiken, hoewel hen dat als ondersteunende maatregel was beloofd. Stilaan wordt duidelijk hoe groot de paniek is bij Digipolis, de IT-dochter van stad Antwerpen, na de cyberaanval van maandagnacht. Honderden personeelsleden op stadsdiensten werken terug met pen en papier. “We hoorden dat de problemen wel tot eind dit jaar kunnen duren.”
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.