Bart Peeters kondigt extra concert aan in De Roma.
Volledig scherm
Bart Peeters kondigt extra concert aan in De Roma. © Photo News

Bart Peeters kondigt extra concert in De Roma aan

BorgerhoutWie geen tickets voor het optreden van Bart Peeters op zondag 15 mei kon bemachtigen, heeft geluk. De zanger kondigt een extra concert in De Roma aan op zaterdag 14 mei. 

 1. Explosie wel degelijk aanslag in drugsmilieu: “Niet te geloven dat huis er nog staat, zo hevig was de knal”
  Update

  Explosie wel degelijk aanslag in drugsmili­eu: “Niet te geloven dat huis er nog staat, zo hevig was de knal”

  Rond 3.20 uur is de hele buurt rond de Rooseveltplaats in het centrum van Antwerpen opgeschrikt door een luide knal. Volgens de politie is een explosief ontploft in de Osystraat, vlak achter het Antwerpse Atheneum en dichtbij de Rooseveltplaats. De rijwoning liep zware schade op en ook liefst twintig huizen en vijf voertuigen in de buurt hebben schade. De aanslag was gericht tegen Xavier P. die wordt gerekend tot het drugsnetwerk van Gianni B.
  Antwerpen
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. “Schaam jullie diep, is dat dienstverlening?” Tom Waes over schrappen veerboten in Antwerpen

  “Schaam jullie diep, is dat dienstver­le­ning?” Tom Waes over schrappen veerboten in Antwerpen

  De Schelde die linker- en rechteroever scheidt in Antwerpen. Het blijft een barrière. Dat niet enkel PVDA tegen het terugdringen van het aantal oversteken van de veerboot is, bewijst misschien wel de bekendste Linkeroever-bewoner: Tom Waes. “De Ring zit muurvast, de roltrappen van de tunnel werken amper en nu wordt er doodleuk een veer afgeschaft. Noemen jullie dat dienstverlening?”
  Antwerpen