Illustratie rechtbank Leuven.
Volledig scherm
Illustratie rechtbank Leuven. © vertommen

Zestiger moet op cursus na partnergeweld

BOORTMEERBEEKEen 61-jarige man uit Boortmeerbeek moet een agressiecursus volgen na feiten van partnergeweld anderhalf jaar geleden. Tijdens de schermutseling liep de vrouw van R.V. verwondingen op.

 1. Bewoner kan verhitte kookpot snel blussen
  LEUVEN

  Bewoner kan verhitte kookpot snel blussen

  De brandweer moest maandagavond even voor 21 uur uitrukken voor een brand in een studio op de Scheutsite in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het vuur ontstond toen een bewoner aan het koken was en de pan even uit het oog verloor. De bewoner reageerde snel en kon het beginnende vuur doven door er een nat deken over te gooien. De andere bewoners van het gebouw waren ondertussen naar buiten gegaan. Niemand raakte gewond. Na controle van de brandweer mochten de bewoners weer naar binnen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).