Blikseminslag in Hever
Volledig scherm
Blikseminslag in Hever © Fabian Tack

VIDEO: Blikseminslag in Hever

BoortmeerbeekHet was halsreikend uitkijken naar de beloofde onweersbui. Deze ochtend was het dan eindelijk zover. In Hever zorgde dat voor spectaculaire beelden.  

0 reacties

 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Katootje maakt met intensief kinekamp kinderdromen waar: “Financiering is grootste beperking”
  PREMIUM
  Mechelen

  Katootje maakt met intensief kinekamp kinderdro­men waar: “Financie­ring is grootste beperking”

  Dolle pret deze en volgende week in de Mechelse kinepraktijk Katootje. Een handvol kinderen met een motorische beperking is er op HEROES-kamp om er te werken aan hun dromen. Elise wil bijvoorbeeld leren klauteren, Charlotte een handstand leren en Annalina zelfstandig leren stappen. De kans is groot dat deze helden dat straks zullen kunnen dankzij het intensieve revalidatieprogramma. “Er zijn weinig dergelijke projecten in België, maar onze aanpak is veelbelovend”, vertellen de kinesisten. De grootste handicap: de financiering.