Viergeslacht bij de familie Ooms-Van Kerckhoven in Boortmeerbeek
Volledig scherm
Viergeslacht bij de familie Ooms-Van Kerckhoven in Boortmeerbeek © Vertommen

Tessa maakt viergeslacht compleet

 1. Oprichter Speelgoedmuseum blij met verhuis naar station: “Fier dat mijn werk wordt voortgezet”
  PREMIUM
  Mechelen

  Oprichter Speelgoed­mu­se­um blij met verhuis naar station: “Fier dat mijn werk wordt voortgezet”

  Na een zoektocht van jaren, is de kogel eindelijk door de kerk: het Speelgoedmuseum verhuist in de zomer van 2022 naar het nieuw station van Mechelen. De dan precies 40 jaar oude publiekstrekker krijgt er een stek op -1. Het Speelgoedmuseum zal er over een pak minder tentoonstellingsruimte beschikken, maar het zal er een stuk hedendaagser en interactiever zijn. De ambitie: een derde meer bezoekers.
 2. Liefst Leuven veroordeelt straffe uitlatingen van Frans Vanhove van Art Gallery: “Mensen die naar Leuven komen winkelen, zijn helemaal niet gek of masochistisch”
  PREMIUM
  Leuven

  Liefst Leuven veroor­deelt straffe uitlatin­gen van Frans Vanhove van Art Gallery: “Mensen die naar Leuven komen winkelen, zijn helemaal niet gek of masochis­tisch”

  Liefst Leuven is niet te spreken over de open brief die de Leuvense handelaar Frans Vanhove naar de media en het stadsbestuur heeft gestuurd. De eigenaar van Art Gallery in de Bondgenotenlaan liet in die e-mail in straffe bewoordingen zijn ongenoegen blijken over het beleid in Leuven. “We hebben hier blijkbaar te maken met een handelaar die zijn eigen klanten als gekken en masochisten beschouwt”, zegt Marc Van de Velde, voorzitter van Liefst Leuven.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement