Eskapo Skatolo ontwerpt escape roomspellen voor in de woonkamer
Volledig scherm
Eskapo Skatolo ontwerpt escape roomspellen voor in de woonkamer © Vertommen

Siebe (25) ontwerpt met Eskapo Skatolo escape rooms voor in de woonkamer: “Grote diamantroof in Zaventem diende als inspiratie”

BoortmeerbeekOp de luchthaven van Zaventem pleegde een goed georganiseerde roversbende een overval. De buit bedroeg vijftig miljoen euro aan ruwe diamant, afkomstig uit Antwerpen. De buit, die werd nog steeds niet teruggevonden. Aan u om binnen een krappe negentig minuten het mysterie op te lossen, en de daders achter slot en grendel te plaatsen. Daar hoeft u uw knusse woonkamer niet eens voor te verlaten. 

0 reacties

 1. Zeven Kampenhoutse Kunstenaars: fotograaf en schilder laten in hun ziel kijken
  Kampenhout

  Zeven Kampenhout­se Kunste­naars: fotograaf en schilder laten in hun ziel kijken

  Ein-de-lijk is het zover. Nadat corona tot twee keer toe roet in het eten gooide, werd de expositie ‘Zeven Kampenhoutse Kunstenaars’ zaterdag officieel geopend. En dit jaar gaat het tweejaarlijkse platform voor lokaal kunsttalent door in het gloednieuwe cultuur- en beleefcentrum De Krop. Met zeven waren ze er vandaag niet, maar fotograaf Jimmy Peeters en schilder Philemon De Winter lieten graag in hun ziel kijken.
 1. Sjaaltijd warmer: startactie Samen Altijd Warmer windt er geen doekjes om
  Leuven

  Sjaaltijd warmer: startactie Samen Altijd Warmer windt er geen doekjes om

  De winter volhardt, en dus is er meer nood aan warmte dan ooit. Daarom lanceert het burgerinitiatief Samen Altijd Warmer opnieuw de oproep om in actie te schieten voor een organisatie uit de buurt die nauw aan het hart ligt. “De nood om geld in te zamelen, blijft hoog bij de sociale organisaties,” zegt initiatiefnemer Linda Van Rompuy. Met de actie ‘Sjaaltijd Warmer’ geeft het burgerinitiatief alvast de aftrap.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.