Julien Dekeyser ontving, in aanwezigheid van zijn familie, het ereburgerschap uit handen van het Boortmeerbeekse schepencollege.
Volledig scherm
Julien Dekeyser ontving, in aanwezigheid van zijn familie, het ereburgerschap uit handen van het Boortmeerbeekse schepencollege. © Foto Ponsaerts

Julien Dekeyser mag zich ereburgemeester noemen

BOORTMEERBEEKWelgeteld twee jaar nadat hij de actieve politiek vaarwel zei, werd voormalig gedeputeerde Julien Dekeyser (64) maandagavond in zijn Boortmeerbeek benoemd tot ereburgemeester. "Als je zo'n titel krijgt, dan weet je dat je oud wordt", klonk het lachend.

  1. Laadpaal aan sporthal Berentrode is geïnstalleerd: “Aansluiting elektriciteit nog in orde brengen”

    Laadpaal aan sporthal Berentrode is geïnstal­leerd: “Aanslui­ting elektrici­teit nog in orde brengen”

    Aan sporthal Berentrode in Bonheiden kan je binnen enkele maanden elektrische wagens opladen. De paal zelf staat er al. “Maar er was een probleem met de elektrische aansluiting. Dat wordt ergens in de komende maanden opgelost. Verder hebben we de omgeving van de Sinte-Mariaschool nog doorgegeven als interessant locaties voor een laadpaal. De komst van bijkomende publieke laadpalen is afhankelijk van het ‘Paal volgt wagen’-project dat gestuurd wordt vanuit Vlaanderen”, vertelt schepen van Mobiliteit Bart Vanmarcke (Open Vld). De gemeente Bonheiden telt momenteel iets meer dan twintig publiek en semi-publieke laadpunten.
    Bonheiden