De kunstwerken hangen verspreid over de winkel.
Volledig scherm
De kunstwerken hangen verspreid over de winkel. © vertommen

Beddenwinkel gaat kunsttoer op

Slaapspecialist Bedking uit Boortmeerbeek stelt vanaf 20 september de deuren open voor een twintigtal kunstenaars. Zij zullen in de beddenwinkel drie maanden lang hun kunst verkopen voor het goede doel.

0 reacties

 1. Stad Leuven schrapt verbod op CBD-winkels die legale cannabisproducten verkopen: “Reglement niet afdwingbaar”
  PREMIUM
  Leuven

  Stad Leuven schrapt verbod op CBD-win­kels die legale cannabis­pro­duc­ten verkopen: “Reglement niet afdwing­baar”

  Het Leuvense stadsbestuur schrapt op eigen initiatief het verbod op CBD-winkels op minder dan een kilometer van een school. CBD-shops zijn handelszaken die producten met een legale hoeveelheid cannabis verkopen. Ze verdwenen in juni 2020 uit het straatbeeld in hartje Leuven maar zijn nu weer toegelaten. “De Raad van State heeft gelijkaardige reglementen in Hasselt en Mechelen vernietigd”, aldus burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit).
 2. Dienstencentrum organiseert adviesmoment in De Mettenberg
  Bonheiden

  Diensten­cen­trum organi­seert adviesmo­ment in De Mettenberg

  Het dienstencentrum van Bonheiden organiseert op woensdag 8 februari een adviesmoment. Deelnemers kunnen er hun mening kwijt over de werking van het dienstencentrum. “Om beter te kunnen inspelen op de lokale noden en af te stemmen op wat al bestaat in de buurten, organiseert het dienstencentrum jaarlijks twee adviesmomenten. Heb je suggesties over hoe de buurtwerking beter of anders kan? Neem dan deel aan het volgende adviesmoment op woensdag 8 februari om 10 uur”, deelt het dienstencentrum mee. Het adviesmoment vindt plaats in De Metteberg, Sint-Maartensberg 2 in Rijmenam. Inschrijven kan via mail naar dienstencentrum@bonheiden.be of ter plaatse in dienstencentrum De Metteberg.