Sebastien Smets
Volledig scherm
© Sebastien Smets

Zo VeloVeilig is Boom: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

 1. Boom geeft zwemsubsidie aan basisscholen en inwoners: “Op laagdrempelige manier leren zwemmen blijft mogelijk”
  Boom

  Boom geeft zwemsubsi­die aan basisscho­len en inwoners: “Op laagdrempe­li­ge manier leren zwemmen blijft mogelijk”

  Het gemeentebestuur van Boom heeft een zwemsubsidie in het leven geroepen voor Boomse inwoners en basisscholen. Dat moet een alternatief vormen voor de sluiting van het zwembad van de scholengroep Rivierenland in de Jan Frans Willemsstraat. “Zwemmen blijft nog steeds mogelijk voor onze inwoners en scholen”, benadrukt schepen van Sport Tom Dewandelaere (CD&V).
 2. Technotronic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaambordje: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Technotro­nic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaam­bord­je: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”

  Het Nederlandse streetart-gezelschap Kamp Seedorf streek eerder al neer om levensgrote Eddy Wally’s en Jean-Pierre Van Rossems achter te laten in hun geboortedorpen. In Antwerpen brengen de kunstenaars een ode aan Manuela Kamosi in de vorm van een plaatsnaambordje. De Antwerpse Kamosi zong dertig jaar geleden monsterhit ‘Pump Up The Jam’ van Technotronic in maar was “niet mooi genoeg” om op de hoes of in de clip te verschijnen. “Een onderwerp dat écht iets is voor Kamp Seedorf.”