Een beeld uit de theatervoorstelling.
Volledig scherm
Een beeld uit de theatervoorstelling. © TG Wuivend Riet

Wuivend Riet brengt theatervoorstelling over borstkanker

BoomTheatergezelschap Wuivend Riet speelt op woensdag 5 oktober de voorstelling ‘Chemodag is de beste dag van de week’ in de Schouwburg. Deze voorstelling rond borstkanker wordt georganiseerd in het kader van de maand van het bevolkingsonderzoek voor borstkanker en is een samenwerking tussen CC De Steiger en AZ Rivierenland.

  1. Willebroek investeert 5 miljoen in nieuw politiekantoor: “Stevig moeten rekenen om begroting rond te krijgen, want wegenwerken worden 3,3 miljoen duurder”
    PREMIUM
    Willebroek

    Willebroek investeert 5 miljoen in nieuw politiekan­toor: “Stevig moeten rekenen om begroting rond te krijgen, want wegenwer­ken worden 3,3 miljoen duurder”

    De gemeente Willebroek gaat 5 miljoen euro investeren in de bouw van een nieuw politiekantoor op de hoek van de Schoolweg en de Jan Helmanstraat. Het huidige commissariaat in de Pastorijstraat wordt gesloopt. “Ons doel is om de nieuwe politiepost in 2025 af te werken, daarna kan het oude pand gesloopt worden”, zegt schepen van Begroting en Financiën Luc Spiessens (N-VA).