De bezoekers van De Musette genieten van het bier van Time Out.
Volledig scherm
De bezoekers van De Musette genieten van het bier van Time Out. © Vormkrijger

Wielercafé De Musette organiseert bierproefavond

BoomWielercafé De Musette organiseert in samenwerking met Time Out Bieren een bierproefavond op vrijdag 18 juni.

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Burgemeester Tom De Vries (Open Vld) verliest broer Koen (44) aan multiple sclerose: “Hoe zwaar de tegenslag en het verlies ook, je bleef gaan”
  PREMIUM
  Niel/Schelle

  Burgemees­ter Tom De Vries (Open Vld) verliest broer Koen (44) aan multiple sclerose: “Hoe zwaar de tegenslag en het verlies ook, je bleef gaan”

  Burgemeester Tom De Vries (Open Vld) verkeert in diepe rouw. Zijn drie jaar jongere broer Koen is vrijdagavond overleden. Hij was 44 en vocht al negentien jaar lang tegen een agressieve vorm van multiple sclerose (MS). Tom De Vries schreef op Facebook een emotionele brief aan hem: “Je bent, meer dan je beseft, iemand die velen geïnspireerd heeft.”
 1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

  Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”