In het park van Boom hield Bar Hasart van vzw Kaaimannen zondag een tornooi bossaball: een spectaculaire combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek
Volledig scherm
In het park van Boom hield Bar Hasart van vzw Kaaimannen zondag een tornooi bossaball: een spectaculaire combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek © Klaas De Scheirder

Volleybal en voetbal combineren op luchtkussen inclusief trampoline: Boom dagje in de ban van ‘bossaball’

BoomEen combinatie van voetbal, volleybal en gymnastiek: Bar Hasart in het park van Boom was zondag in de ban van bossaball. De zomerbar van vzw Kaaimannen organiseerde het eerste tornooi van deze spectaculaire sport in de Rupelstreek. “Het was dikke ambiance”, lacht voorzitter Peter De Ridder. 

  1. Late strafschop tegen Hoogstraten kost Rabbi Mwenda en Rupel Boom eerste zege (1-1): “Ondanks ontgoocheling nieuwe stap in de goede richting”
    voetbal 1N

    Late strafschop tegen Hoogstra­ten kost Rabbi Mwenda en Rupel Boom eerste zege (1-1): “Ondanks ontgooche­ling nieuwe stap in de goede richting”

    Na een gesloten eerste helft nam Rupel Boom in de tweede duidelijk het initiatief tegen Hoogstraten. Mwenda opende op het uur de score met een heerlijke vrije trap vanop de rand van de grote rechthoek en de thuisploeg kreeg daarna nog kansen om de score uit te diepen. Ook met die kleine marge leken de Steenbakkers het einde te zullen halen, maar vlak voor tijd ging de bal op de stip en Meeuwis toonde zich genadeloos.