Van links naar rechts: Marc De Vil, Wies Peeters, Ludo Verlinden en Dominic Laurens, in de Kleiputten.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Marc De Vil, Wies Peeters, Ludo Verlinden en Dominic Laurens, in de Kleiputten. © Lokale Politezone Rupel

Vier bijzondere veldwachters houden voortaan oogje in het zeil in Kleiputten

Boom/RumstMaandag zijn de vier bijzondere veldwachters begonnen aan hun taak in de Kleiputten van Boom en Rumst. De vrijwilligers hebben beperkte politionele bevoegdheden en moeten een oogje in het zeil houden in het gebied, dat de voorbije maanden geregeld werd geteisterd door sluikstort en vandalisme. 

  1. Al zeker elf artiesten komen gratis optreden op benefiet voor slachtoffers watersnood: “Het echte werk begint nu maar pas”
    Rupelstreek

    Al zeker elf artiesten komen gratis optreden op benefiet voor slachtof­fers watersnood: “Het echte werk begint nu maar pas”

    De waterramp in Wallonië ligt alweer bijna twee maanden achter ons, maar de getroffen bewoners zitten nog steeds zwaar in de miserie. Rupelstreek Helpt, een vzw die de afgelopen maanden al tal van hulpacties op touw zette, organiseert daarom volgende maand een benefiet. Onder meer Bomenaar Steve Tielens, Yves Segers en Jo Vally komen daar belangeloos optreden.