Kevin Sels (35) bij de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem, die een plek heeft gekregen in de skyline van RupelDesign.
Volledig scherm
Kevin Sels (35) bij de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem, die een plek heeft gekregen in de skyline van RupelDesign. © Benoit De Freine

Tomorrowlandbrug of Sint-Bernardusabdij op je T-shirt? Kevin (35) lanceert kledinglijn die Rupelstreek promoot

Lopen we binnenkort allemaal rond met een hoodie, een petje of een T-shirt van de Rupelstreek? Als het van Kevin Sels (35) afhangt wel. De Hobokenaar ontwikkelde een kledinglijn die de monumenten en gebouwen van de regio in de kijker zet. “We mogen allemaal wat meer fierheid hebben als het over de Rupelstreek gaat.”

  1. OLT Rivierenhof kondigt Gratis Vrijdagconcerten aan en staat klaar om aftrap te geven van vier maanden lang feest
    DEURNE

    OLT Rivieren­hof kondigt Gratis Vrijdagcon­cer­ten aan en staat klaar om aftrap te geven van vier maanden lang feest

    Zomerfestival OLT Rivierenhof maakt zich klaar voor vier maanden jolijt in het openluchttheater in park Rivierenhof in Deurne. Met eindelijk nog eens ‘een zomer zoals in 2019’ heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om een wonderbaarlijk programma samen te stellen. Op het programma onder andere Brian Wilson, DJ Shadow, Chet Faker, Rise Against, Elvis Costello, Lianne La Havas, Johan Verminnen, Meskerem Mees, Arsenal, Hans Teeuwen, Tash Sultana en Bart Peeters maar ook nieuwe festivals als Unwind, Contrair en Whisper en de befaamde gratis concerten op vrijdagen.