Tomorrowland in Boom.
Volledig scherm
Tomorrowland in Boom. © Photo News

Tomorrowland maakt zich nog niet ongerust over needle spiking: "Maar we houden het wel in de gaten”

BoomDe voorbije weken zijn er steeds meer meldingen van ‘needle spiking’ op festivals, voetbalwedstrijden en optochten. Met de zomer in aantocht, zijn heel wat festivalgangers ongerust over het nieuwe fenomeen. Tomorrowland treft voorlopig nog geen extra maatregelen, maar zegt wel in gesprek te gaan met de verschillende instanties.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.