Peter De Ridder en Patrick Poppe van de vzw Kaaimannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter De Ridder en Patrick Poppe van de vzw Kaaimannen. © Benoit De Freine

Theater aan Twater moet ticketprijzen verhogen na schrappen subsidies: “Als we ons niveau willen aanhouden, hebben we geen andere keuze”

Het straattheaterfestival Theater aan Twater is genoodzaakt zijn ticketprijzen te verhogen. “Na het wegvallen van de Vlaamse subsidies hebben we geen andere keuze”, klinkt het. Maar de organisatie doet wel een geste aan de snelle beslissers en trouwe fans. Wie zijn ticket bestelt vóór 1 maart 2020, kan genieten van een ‘early bird’-tarief, gelijk aan de prijzen van de vorige drie jaar. Met Kapitein Winokio is er bovendien al een eerste headliner voor het festival, dat in 2020 zijn 15de verjaardag viert.

0 reacties

 1. Serkan Bozyigit (29) wordt nieuwe directeur van Atheneum Willebroek: “Wil rolmodel zijn voor jongeren met migratieachtergrond”
  Willebroek

  Serkan Bozyigit (29) wordt nieuwe directeur van Atheneum Willebroek: “Wil rolmodel zijn voor jongeren met migratie­ach­ter­grond”

  Hij is 29 jaar oud, heeft Turkse roots, en bracht als leerling en later leerkracht al de helft van zijn leven door op het Atheneum Willebroek. Vanaf september wordt Serkan Bozyigit de nieuwe directeur van de school, na het woelige vertrek van zijn voorganger. “Ivoren torens zijn niet aan mij besteed: ik kom uit de klas en de leraarskamer. Ik blijf ook de komende jaren tussen de leerlingen en medewerkers staan.”
 2. RESTOTIP Zomerbar Den Bled in Willebroek: “Genieterscafé met uniek uitzicht en veel evenementen”
  PREMIUM
  Willebroek

  RESTOTIP Zomerbar Den Bled in Willebroek: “Genieters­café met uniek uitzicht en veel evenemen­ten”

  Den Bled, zo doopte Vincent Op de Beeck (27) zijn nieuwe zaak in de Tisseltbaan, pal op de grens van Willebroek en Mechelen. “Wie vanop het terras naar de velden kijkt, waant zich in een niemandsland oftewel ‘in den bled’. Het zicht is hier uniek, net als de sfeer. We gaan voor een gezellige zomerbar met een heleboel lekkers en activiteiten, in het najaar moet ook het genieterscafé klaar zijn.”