Kinderburgemeester Stien Boonen (links) en kinderschepen Nora El Kaddouri bij schepen van Jeugd Tom Dewandelaere (Samen2850).
Volledig scherm
Kinderburgemeester Stien Boonen (links) en kinderschepen Nora El Kaddouri bij schepen van Jeugd Tom Dewandelaere (Samen2850). © rv

Stien Booten is nieuwe kinderburgemeester

BoomBoom heeft een nieuwe kindergemeenteraad aangesteld. Stien Booten van Villa Kakelbont werd daarbij aangeduid als de nieuwe kinderburgemeester. Zij wordt bijgestaan door eerste kinderschepen Nora El Kaddouri.

  1. Hoe glazenwasser Stephaan Du Lion bijna wegkwam met vier moorden, tot hij zich versprak: “Volgens mij was de keuken links”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Hoe glazenwas­ser Stephaan Du Lion bijna wegkwam met vier moorden, tot hij zich versprak: “Volgens mij was de keuken links”

    Seksueel geweld, messteken en wurgingen met koorden,... het was de modus operandi van seriemoordenaar Stephaan Du Lion. De glazenwasser uit Deurne zal zich komende week voor het assisenhof moeten verantwoorden voor de moord op vier vrouwen tussen 1992 en 1997. Een positieve DNA-match zorgde in 2018 voor de doorbraak in de oudste moord, die op Ariane Mazijn. Voor de drie andere moorden zette Du Lion zonder het zelf te beseffen de speurders op de goeie weg. Een reconstructie.