De groendienst, hier met een delegatie van het gemeentebestuur, is van start gegaan met de groenaanplantingen op de site Frateur.
Volledig scherm
De groendienst, hier met een delegatie van het gemeentebestuur, is van start gegaan met de groenaanplantingen op de site Frateur. © rv

Stevige vergroening voor voormalige site Frateur: “Buurtbewoners krijgen er klein bosje bij”

BoomOp de voormalige site Frateur heeft de gemeentelijke groendienst achttien bomen aangeplant. Daarmee realiseert het gemeentebestuur al een zogeheten ‘quick win’ in afwachting van een globaal masterplan voor de buurt.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.