De Rupeltunnel.
Volledig scherm
De Rupeltunnel. © Benoit De Freine

Rupeltunnel twee nachten afgesloten voor onderhoudswerken

BoomHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat opnieuw periodieke onderhoudswerken uitvoeren in de Rupeltunnel (A12).

 1. Glen De Boeck (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Transfer naar KV Mechelen was noodzakelijk voor voortbestaan van Boom”
  Voetbal Traditieclubs

  Glen De Boeck (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Transfer naar KV Mechelen was noodzake­lijk voor voortbe­staan van Boom”

  Glen De Boeck wordt 50 dit jaar. Een halve eeuw die al 44 jaar lang in het teken staat van voetbal. In 1976 zette de verdediger zijn eerste stappen bij ‘zijn’ Boom FC waar hij alle jeugdreeksen doorliep en met een promotie naar de hoogste klasse in 1992 de basis legde voor zijn verdere profcarrière. Eerst bij KV Mechelen begin jaren ’90 en daarna nog tien jaar bij Anderlecht. Maar Boom liet De Boeck nooit los en omgekeerd. In die mate dat hij er in 2015 nog terugkeerde als technisch raadgever. Een Steenbakker in hart en nieren.
 1. Discussie over toekomst van oud schoolgebouw in Rooseveltstraat: “Maak hier groene doorsteek tussen sporthal en nieuw ‘mobipunt’”
  Niel

  Discussie over toekomst van oud schoolge­bouw in Roosevelt­straat: “Maak hier groene doorsteek tussen sporthal en nieuw ‘mobipunt’”

  De gemeenteraad van Niel heeft zich gebogen over de toekomst van het leegstaande schoolgebouw in de Rooseveltstraat. Oppositiepartij Vooruit-Groen pleit ervoor om daar een groene verbinding te ontwikkelen tussen de sporthal en het treinstation. Het gemeentebestuur wil het gebouw echter verkopen aan een organisatie met een maatschappelijk oogmerk.
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee