De agenten hielden een minuut stilte.
Volledig scherm
De agenten hielden een minuut stilte. © Lokale Politiezone Rupel

Politiekorps eert overleden collega met minuut stilte

RupelstreekOok het korps van de lokale politiezone Rupel heeft vrijdag stil gestaan bij het overlijden van hun collega Thomas Montjoie. De politie-inspecteur overleed vorige week bij een mesaanval tijdens zijn dienst in Schaarbeek.

 1. Discussie rond overlast tijdens oudejaarsnacht: “Gemeentelijk vuurwerk gaat amokmakers niet tegenhouden, maar wat dan wel?”
  PREMIUM
  Willebroek

  Discussie rond overlast tijdens oudejaars­nacht: “Gemeente­lijk vuurwerk gaat amokmakers niet tegenhou­den, maar wat dan wel?”

  Op de Willebroekse gemeenteraad werd fel gediscussieerd over de vele overlastmeldingen tijdens oudejaarsnacht. Dat de politie-interventies niet altijd even vlot verliepen, bewijst een video die een groep jongeren zelf maakte. “Laat ons zelf een vuurwerk organiseren, zodat iedereen echt kan genieten”, suggereert raadslid Rudi Kennes (PvdA). Volgens zijn collega Kevin Eeraerts (onafhankelijk) is het probleem veel groter: “Men heeft geen vat meer op deze amokmakers.”
 2. Moeizame avondspits op Antwerpse Ring richting Nederland: al meer dan half uur aanschuiven van Kennedytunnel tot Merksem
  Antwerpen

  Moeizame avondspits op Antwerpse Ring richting Nederland: al meer dan half uur aanschui­ven van Kennedytun­nel tot Merksem

  Ook vandaag is er heel wat hinder op de Antwerpse Ring richting Nederland door de werken aan de brugvoeg van het Viaduct van Merksem. Door de werken moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. Momenteel verlies je 35 minuten van de Kenndytunnel tot Merksem. Richting de haven verlies je 20 minuten van Waaslandhaven-Noord tot de Tijsmanstunnel en 7 minuten van de Beverentunnel tot Waaslandhaven-Noord.
 1. Terwijl clubbestuur geen commentaar meer geeft in Beerschot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstraten voor kelderkraker: “Iedereen beseft belang”
  voetbal eerste nationale

  Terwijl clubbe­stuur geen commentaar meer geeft in Beer­schot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstra­ten voor kelderkra­ker: “Iedereen beseft belang”

  Nadat er in de nasleep van de uitspraak in de rechtszaak tegen Beerschot woensdag nieuwe elementen bekend raakten, wenst het clubbestuur van Rupel Boom niet meer te reageren op de ontwikkelingen. In belang van het onderzoek, maar ook omdat de Steenbakkers zich moeten concentreren op het voetbal. In dat opzicht vechten ze komend weekend een zespuntenduel uit met Hoogstraten. Dat staat momenteel voorlaatste in de stand met zes punten minder dan de troepen van Kevin Nicaise. Winst betekent een tik uitdelen, verlies er eentje incasseren.