In totaal nam de politie 28.110 euro in beslag van de mannen.
Volledig scherm
In totaal nam de politie 28.110 euro in beslag van de mannen. © Politiezone Rupel

Politie betrapt vijf inbrekers met ruim 28.000 euro op zak in Kapelstraat

BoomDe politie van zone Rupel heeft vorige week donderdag vijf mannen gearresteerd bij een pand in de Kapelstraat in Boom. Een getuige zag de mannen het gebouw betreden en waarschuwde de politie. Opvallend: in het bewuste pand was in maart van dit jaar een cannabisplantage ontdekt. Een van de mannen had maar liefst 28.000 euro aan cash geld op zak.

  1. Legendarische Antwerpse clubdeejays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrijker dan de deejay”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Legendari­sche Antwerpse clubdee­jays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrij­ker dan de deejay”

    Ze kennen elkaar al decennialang maar hebben nog nóoit allemaal samen op het programma van één feest gestaan. Een primeur dus voor alle Antwerpse clubiconen eind deze maand op Oldskool Antwerp XL in Bar Noord. CJ Bolland, Sven Van Hees, Steve Cop, DJ Prinz, Pierre Elitair, Guy Ohm, Jan Van Biesen en Koenie blikken terug én vooruit op het Antwerpse nachtleven. “Op mijn eerste feest zonder maatregels kwam een 25-jarige vragen om te muilen, ik zou haar vader kunnen zijn.”