Enkele betrokkenen bij het gebouw.
Volledig scherm
Enkele betrokkenen bij het gebouw. © Foto De Freine

Oud belastingsgebouw maakt plaats voor woonproject

BOOMIn de Groene Hofstraat 13 is gisteren de eerste steen gelegd voor de bouw van de nieuwe woonresidentie 'The Mood'. Het woonproject wordt gerealiseerd op de plaats van de oude kantoorgebouwen van brouwerij Lamot, voor veel Bomenaars een iconische locatie.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Luca Polizzi en Rupel Boom gaan zonder druk op bezoek bij Dessel Sport: “Er kan weer gelachen worden”
  voetbal eerste nationale

  Luca Polizzi en Rupel Boom gaan zonder druk op bezoek bij Dessel Sport: “Er kan weer gelachen worden”

  Met de aanstelling van Michael Simeon eerder deze week als nieuwe Managing Director zette men bij Rupel Boom alweer een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van de club. Maar op sportief vlak zijn de Steenbakkers, zelfs na de belangrijke zege tegen La Louvière Centre van vorig weekend (1-0), nog niet uit de problemen. En toch. Het vertrek van het Spaanse trainersduo zorgde duidelijk voor een bevrijding van de spelersgroep die de honger opnieuw zag aangewakkerd.