Volgens de oppositie is de waterfactuur afgelopen jaren te fors toegenomen.
Volledig scherm
Volgens de oppositie is de waterfactuur afgelopen jaren te fors toegenomen. © Geert De Rycke

Oppositie en meerderheid in de clinch over gemeentelijke saneringsbijdrage

De gemeentelijke saneringsbijdrage voor de waterfactuur zal ook in 2020 1,4 euro per kubieke liter bedragen. De gemeenteraad heeft het tarief goedgekeurd, ondanks protest van oppositiepartijen Boom één en Vlaams Belang. “Water is levensnoodzakelijk en moet betaalbaar blijven”, beklemtootn Patrick Marnef (Boom één).

0 reacties

 1. Glen De Boeck (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Transfer naar KV Mechelen was noodzakelijk voor voortbestaan van Boom”
  Voetbal Traditieclubs

  Glen De Boeck (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Transfer naar KV Mechelen was noodzake­lijk voor voortbe­staan van Boom”

  Glen De Boeck wordt 50 dit jaar. Een halve eeuw die al 44 jaar lang in het teken staat van voetbal. In 1976 zette de verdediger zijn eerste stappen bij ‘zijn’ Boom FC waar hij alle jeugdreeksen doorliep en met een promotie naar de hoogste klasse in 1992 de basis legde voor zijn verdere profcarrière. Eerst bij KV Mechelen begin jaren ’90 en daarna nog tien jaar bij Anderlecht. Maar Boom liet De Boeck nooit los en omgekeerd. In die mate dat hij er in 2015 nog terugkeerde als technisch raadgever. Een Steenbakker in hart en nieren.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing