Van links naar rechts: Davy Crols, Joeri Gooskens en Iwan Pauwels bij zaal Den Oven.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Davy Crols, Joeri Gooskens en Iwan Pauwels bij zaal Den Oven. © rv

Nieuw afterworkconcept Dans-Baar is meteen uitverkocht: “Knaldrang is duidelijk heel groot”

Boom/Niel/KontichDe goesting om na corona weer los te gaan op de dansvloer, is bijzonder groot. Dat bewijst het succes van de eerste editie van Dans-Baar op donderdag 30 september. Het gloednieuwe afterworkconcept van Davy Crols (41), Joeri Gooskens (35) en Iwan Pauwels (43) in zaal Den Oven is al drie weken uitverkocht. “Dit hadden we zelf niet zien aankomen.”

 1. Verkeersellende in Merksem slechts voorproefje? In 2025 gaat héle viaduct tegen de grond: “Een vijf jaar durende superwerf”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Verkeersel­len­de in Merksem slechts voorproef­je? In 2025 gaat héle viaduct tegen de grond: “Een vijf jaar durende superwerf”

  De werken aan de kapotte brugvoeg op het viaduct van Merksem zijn zondagochtend definitief achter de rug. De hele week hebben de werkzaamheden doffe verkeersellende veroorzaakt. Een voorafname op de toekomst? Best mogelijk. Want over twee jaar gaat het héle viaduct tegen grond en maakt het plaats voor een stuk nieuwe Ring dat in een sleuf wordt ingegraven en deels wordt overkapt. Een vijf jaar durende ‘superwerf’ waar bestuurders nu al hun hart voor vasthouden.
 1. “Het horen van haar hartje brengt haar dichterbij”: Berrefonds start met unieke herinnering aan stilgeboren kindjes
  Antwerpen

  “Het horen van haar hartje brengt haar dichterbij”: Berrefonds start met unieke herinne­ring aan stilgebo­ren kindjes

  Gisteren stelden Berrefonds en het UZ Gent in het Koesterhuis in Antwerpen ‘Shortest Lives’ voor, een nieuwe manier om ouders van stilgeboren kindjes te ondersteunen in het verwerken van hun verlies. Shortest Lives is een audiovisuele reproductie van een hartslag die nu enkel visueel bewaard wordt voor medische doeleinden: “Het horen van haar hartje brengt haar wel heel dichtbij”, reageren de ouders van Uma.