Imanuelle Grives postte zelf deze foto vanop Tomorrowland. Ze is bekend van onder andere Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Wie Is De Mol.
Volledig scherm
Imanuelle Grives postte zelf deze foto vanop Tomorrowland. Ze is bekend van onder andere Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Wie Is De Mol. © Instagram

Nederlandse actrice aangehouden voor drugshandel op Tomorrowland

100 xtc-pillen, 20 gram cocaïne, 11 gram ketamine, een hoeveelheid mdma dat het eigen gebruik overstijgt en wat marihuana. Daarmee werd de Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34), bekend van ‘Flikken Maastricht, betrapt op Tomorrowland. “Met zulke hoeveelheden kan het niet anders dan dat de verdachte de drugs wilde verkopen”, zegt het parket. De Nederlandse werd zondag gearresteerd en blijft aangehouden.

227 reacties

 • Diane Van den Bosch

  4 jaar geleden
  En als je dat niet geloofd Goed geprobeerd anders....Tjonge
 • Buyle Jean

  4 jaar geleden
  Wat een zever,de bak in...
 • gabriel papanikitas

  4 jaar geleden
  Kon ze dan niet oefenen met Placebo's?
 • Rudy De Wever

  4 jaar geleden
  Wou haar bekende status gebruiken om zonder controle binnen te geraken, degoutant en hopelijk nooit nog een rolletje in eender welke serie, super dat de organisatie iedereen controleert en het tevens ook aan de klok hangt, andere zouden dit niet doen.
 • Dirk Pieters

  4 jaar geleden
  Die denkt zeker dat onze rechters idioten zijn, pas maar op............
 1. Sint-Hubertusschool wuift (én zingt) juf Daniëlle (63) uit: “Nooit geweten dat ik zo veel beteken voor zo veel mensen”
  PREMIUM

  Sint-Hubertus­school wuift (én zingt) juf Daniëlle (63) uit: “Nooit geweten dat ik zo veel beteken voor zo veel mensen”

  Na veertig jaar heeft juf Daniëlle Marnef (63) dinsdag afscheid genomen van ‘haar’ Sint-Hubertusschool. Ze was er eerst lesgeefster, daarna lid van het zorgteam en werd door iedereen - zowel collega’s als kinderen - op handen gedragen. Dinsdag kreeg zij dan ook een indrukwekkend en emotioneel afscheidsfeest. “Hier ga ik nog lang van kunnen nagenieten.”
  Niel, Schelle
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.