De Marokkaanse jongerenverenigingen Noür en Intisaâr schenken koekjes en zoetigheden aan een aantal mensen die zich hebben ingezet tijdens de coronacrisis.
Volledig scherm
De Marokkaanse jongerenverenigingen Noür en Intisaâr schenken koekjes en zoetigheden aan een aantal mensen die zich hebben ingezet tijdens de coronacrisis. © RV

Marokkaanse jongerenverenigingen bedanken ‘coronahelden’ met koekjes en snoep

De Marokkaanse jongerenverenigingen Noûr en Intisaâr hebben koekjes geschonken aan een aantal Bomenaars die zich tijdens de coronacrisis voor anderen hebben ingezet.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Reacties op ‘droombeeld’ Turnhoutsebaan: “Laat ons vanaf heden over TurnhoutseLAAN spreken”
  PREMIUM
  BORGERHOUT

  Reacties op ‘droombeeld’ Turnhoutse­baan: “Laat ons vanaf heden over Turnhout­seL­AAN spreken”

  De actiegroep ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ stelde donderdagavond een utopisch droombeeld voor van hoe de fel geplaagde Turnhoutsebaan er zou kunnen uitzien na volledige heraanleg. Er kwamen al heel wat vragen over parkeergelegenheid, verkeersdoorstroming én… gentrificatie: “Zullen wij buurtbewoners zelf niet weggejaagd worden door zo’n opwaardering van onze baan?”