Het trollenbos in De Schorre.


—> Trol Hannes
Volledig scherm
Het trollenbos in De Schorre. —> Trol Hannes © Klaas De Scheirder

Maison Slash trapt ‘#1000UurDeDeurUit’-campagne af met kick-off in de Schorre

BoomVoor het derde jaar op rij organiseert het online lifestylemagazine Maison Slash de #1000UurDeDeurUit-campagne met als doel ouders en kinderen op een jaar tijd 1000 uur buiten te laten spelen. Op zaterdag 22 oktober wordt de campagne afgetrapt met een kick-off. 250 kinderen en ouders zijn welkom in de Schorre voor een dag vol ravotten, spelen en sporten in de buitenlucht.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.