De zelfverklaarde roomijsfreak kon zich niet meer inhouden na het proeven van Hilde’s ijs en sprong dan zelf maar in haar kraam.
Volledig scherm
De zelfverklaarde roomijsfreak kon zich niet meer inhouden na het proeven van Hilde’s ijs en sprong dan zelf maar in haar kraam. © Klaas De Scheirder

Lost Frequencies draait spontaan bolletjes ijs in backstage Tomorrowland: “Crème glace, ik kan er niet van afblijven”

Eerst krijg je te horen dat je zeshonderd liter van je zelfgemaakt roomijs mag gaan verdelen op Tomorrowland en dan staat Lost Frequencies opeens in je crèmekar bolletjes te draaien. Het overkwam Hilde van RosadiLuna. Zaterdag stond de supersterdeejay opeens in haar kraam. “Gewoon, omdat ik van roomijs hou.”

 1. Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderziekenhuis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezingsproces”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/KONTICH

  Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderzie­ken­huis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezings­pro­ces”

  Olifanten, leeuwen en giraffen. De gangen en kamers van het Koningin Paola Kinderziekenhuis in Antwerpen zien er voortaan uit als een jungle. Lotti Walters uit Kontich, die haar zoontje Ferre (6) verloor aan kanker, richtte de vzw ‘With love by Ferre’ op om de steriele ziekenhuissfeer aangenamer te maken voor kinderen. Karen Damen, meter van de vzw, kwam het oerwoud vrijdagmiddag mee openen. “Er heeft er eentje goedkeurend meegekeken van hierboven.”
 2. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
  Antwerpen

  Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

  Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.