De leerlingen van het zevende jaar Sportclub- en fitnessbegeleider van Atheneum Boom geven elke donderdagnamiddag middagsport aan de leerlingen van basisschool Boom Park.
Volledig scherm
De leerlingen van het zevende jaar Sportclub- en fitnessbegeleider van Atheneum Boom geven elke donderdagnamiddag middagsport aan de leerlingen van basisschool Boom Park. © Klaas De Scheirder

Leerlingen Atheneum geven wekelijks sportles aan kinderen van Boom Park

BoomDe leerlingen van basisschool Boom Park krijgen elke donderdagnamiddag sportles van de leerlingen van het zevende jaar Sportclub- en fitnessbegeleider van het Atheneum Boom. Een win-winsituatie: de kinderen bewegen meer, terwijl de jongeren hun lessen in de praktijk brengen.

  1. Antwerpse Philippa (28) startte eigen juwelenmerk PIPPA uit liefde voor ringen: “De impact van juwelen op je zelfvertrouwen wordt onderschat”
    Antwerpen

    Antwerpse Philippa (28) startte eigen juwelen­merk PIPPA uit liefde voor ringen: “De impact van juwelen op je zelfver­trou­wen wordt onderschat”

    “Oorbellen zie je enkel in de spiegel. Een ring zie je tenminste zélf de hele tijd.” Aan het woord is Philippa Claes (28), oprichter van juwelenmerk - of beter ringenmerk - PIPPA. De Antwerpse verkoopt nu exact één jaar kleurrijke ringen met edelstenen, en wil daarmee Antwerpen en ver daarbuiten veroveren. “Je wordt verliefd op een edelsteen, en je kunt je hand plots niet meer zonder zien”, aldus Philippa.