De leerlingen van het zevende jaar Sportclub- en fitnessbegeleider van Atheneum Boom geven elke donderdagnamiddag middagsport aan de leerlingen van basisschool Boom Park.
Volledig scherm
De leerlingen van het zevende jaar Sportclub- en fitnessbegeleider van Atheneum Boom geven elke donderdagnamiddag middagsport aan de leerlingen van basisschool Boom Park. © Klaas De Scheirder

Leerlingen Atheneum geven wekelijks sportles aan kinderen van Boom Park

BoomDe leerlingen van basisschool Boom Park krijgen elke donderdagnamiddag sportles van de leerlingen van het zevende jaar Sportclub- en fitnessbegeleider van het Atheneum Boom. Een win-winsituatie: de kinderen bewegen meer, terwijl de jongeren hun lessen in de praktijk brengen.

  1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
    Sparen

    Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

    Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.