Daisy Wauters, Marie Cornelis en Henriette T'Sijen zamelen geld in voor het goede doel met hun deelname aan de Dodentocht.
Volledig scherm
Daisy Wauters, Marie Cornelis en Henriette T'Sijen zamelen geld in voor het goede doel met hun deelname aan de Dodentocht. © Foto Benoit De Freine

"Laat ons eens iets zots doen"

BOOMDe Dodentocht uitlopen, bij de allereerste deelname. Dat is het opzet van Daisy Wauters (53), zaakvoerster van delicatessenzaak De Smulpaap, Marie Cornelis (22) en Henriette T'Sijen (49). Intussen hopen ze geld in te zamelen voor de Boomse vzw De Klinkaard. "Als we de finish halen, verwachten we minstens een Vedett", lachen de dames.

 1. Op huizenjacht in... Boom: “Rupel wordt hét paradepaardje van de streek”
  PREMIUM
  Boom

  Op huizen­jacht in... Boom: “Rupel wordt hét parade­paard­je van de streek”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Boom, het hart van de Rupelstreek en de thuisbasis van Tomorrowland. Wij gingen samen met vastgoedmakelaar Yves De Saeger op verkenning.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is