Arne Decock (18) stierf na elektrocutie.
Volledig scherm
Arne Decock (18) stierf na elektrocutie. © Instagram

Ketnet-musicalster (18) sterft na elektrocutie aan spoorleiding na verjaardagsfeestje

Een 18-jarige jongen is vannacht verongelukt aan de spoorlijn in Boom. Het gaat om Arne Decock uit Aartselaar, die meespeelde in Ketnet-musicals. Hij kwam met een vriendin terug van een verjaardagsfeestje. Ter hoogte van de Lange Lei in Boom klom hij over de omheining en betrad het terrein van de NMBS. 

 1. De coronacijfers in Boom van zondag 18 oktober

  De coronacij­fers in Boom van zondag 18 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Boom minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 68. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Boom op 366 te liggen. Omdat Boom meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Positieve coronatest bij Rupel Boom, duel met Francs Borains uitgesteld: “Dit zat er aan te komen”

  Positieve coronatest bij Rupel Boom, duel met Francs Borains uitgesteld: “Dit zat er aan te komen”

  Nog geen vierentwintig uur nadat trainer Greg Vanderidt zijn ongenoegen en bezorgdheid uitte in onze krant over het niet stopzetten van de competitie in eerste amateurklasse, sloeg corona onverbiddelijk toe bij Rupel Boom. Een niet nader genoemde speler testte positief en dus moeten zowel spelers als technische staf een week in quarantaine. De procedure om het duel met Francs Borains van nu zondag uit te stellen, werd meteen in gang gezet.
 1. Premier De Croo bezoekt Universitair Ziekenhuis Antwerpen: “Wat ik meeneem naar het beleid? Sneltesten”
  ANTWERPEN/EDEGEM

  Premier De Croo bezoekt Universi­tair Ziekenhuis Antwerpen: “Wat ik meeneem naar het beleid? Sneltesten”

  Voor het eerst sinds midden mei bezoekt een premier van dit land nog eens een universitair ziekenhuis. Alexander De Croo (Open Vld) en volksgezondheidsminister Frank Vandenbroucke (sp.a) passeerden woensdag naast Brussel ook in Antwerpen voor een werkbezoek. “Bewonderenswaardig hoe het zorgpersoneel gemotiveerd blijft én creatieve oplossingen blijft zoeken.”