Hogeschoolstudente Larissa De Borgher in haar atelier, waar ze dag in dag uit lingerie voor alle typen vrouwen maakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Hogeschoolstudente Larissa De Borgher in haar atelier, waar ze dag in dag uit lingerie voor alle typen vrouwen maakt. © Tessa Kraan

JONGE WOLVEN. Larissa (21) creëert lingerie voor elk lichaamstype: “Laatst maakte ik nog jarretels voor een tachtigjarige klant”

Boom/AntwerpenBorsten bestaan in alle vormen en maten. De bh’s die ze ondersteunen niet. Larissa De Borgher (21) uit Boom ondervond het in levende lijve toen ze onzekere vrouwen en soms nerveuze partners aan  gepaste lingerie in de Hunkemöller hielp. De jonge wolvin richtte tijdens de coronacrisis dan maar haar eigen zaak op, waar elke vrouw een op maat gemaakt — sexy— lingeriesetje kan bestellen: “Rondborstige vrouwen moeten zo niet langer settelen voor de standaardmodellen en basic kleuren.”

 1. Nielsestraat en Emiel Vanderveldestraat krijgen ANPR-camera’s: “Overtreders zullen sneller tegen de lamp lopen”
  Boom

  Nielse­straat en Emiel Vandervel­de­straat krijgen AN­PR-camera’s: “Overtre­ders zullen sneller tegen de lamp lopen”

  De Nielsestraat en de Emiel Vanderveldestraat in Boom worden uitgerust met ANPR-camera’s. Deze camera’s, die zijn uitgerust met automatische nummerplaatherkenning, moeten de verkeersproblemen in beide straten terugdringen en de verkeersveiligheid verhogen. “Er worden nog te veel overtredingen vastgesteld”, zegt schepen van Mobiliteit Carla Herremans (CD&V).
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.