Nourdine El Kaouakibi.
Volledig scherm
PREMIUM
Nourdine El Kaouakibi. © Boom

Jeugdverenigingen Noûr en Intisaar ten onrechte gelinkt aan Let’s Go Urban: “Droevig dat raadslid sfeer van wantrouwen wil creëren”

BoomEr is géén zakelijke link tussen Let’s Go Urban en de Boomse vzw’s Noûr en Intisaar, waarin Nourdine El Kaouakibi – broer van – nauw is betrokken. Dat benadrukt Mohamed El Ghamri, bestuurder van de vzw Noûr, naar aanleiding van de jongste gemeenteraad in Boom. Daarin had oppositieraadslid Hans Verreyt (VB) vragen gesteld over de subsidies die de twee vzw’s de afgelopen jaren hebben ontvangen.

 1. Amateurs in het voetbal, professionals in het pikken van horloges: Noord-Fransen riskeren 9 jaar na overvallen op topondernemers Versluys en Dheedene
  PREMIUM

  Amateurs in het voetbal, professio­nals in het pikken van horloges: Noord-Fran­sen riskeren 9 jaar na overvallen op toponderne­mers Versluys en Dheedene

  Twee brutale overvallen op de succesvolle ondernemers Bart Versluys en Miguel Dheedene en evenveel gewelddadige home-invasions op een zakenman in Sint-Amandsberg bij Gent werden na grondig speurwerk gelinkt aan... een amateurvoetbalploegje uit Noord-Frankrijk. Hun opzet? Luxehorloges ter waarde van honderdduizenden euro’s roven. “Terwijl ze niet eens een namaakstuk van een echt kunnen onderscheiden.” Of hoe een trainer zijn spelers vooral naast het veld aanstuurde, en zijn voetbaljasje hem uiteindelijk de das omdeed.
  Antwerpen
 2. KIJK. Eigenaar geviseerd pand in Borgerhout reageert: “Mijn broer woont al zeker een jaar niet meer in de woning”

  KIJK. Eigenaar geviseerd pand in Borgerhout reageert: “Mijn broer woont al zeker een jaar niet meer in de woning”

  “Toen ik hier aankwam, lag de deur volledig in stukken”, vertelt de broer van de veroordeelde drugscrimineel Bilal B. Tarik, de eigenaar van het huis in de Kortrijkstraat in Borgerhout, mat vanochtend de schade op nadat er woensdagnacht een explosief was ontploft. “Ook de ramen waren stuk en het plafond is naar beneden gekomen”, zegt Tarik B. “Mijn broer woont nochtans al zeker een jaar niet meer in de woning.”
  Borgerhout