Floris Bosteels, Robin Van Den Brande, Bram Scheers en Dries Hublin in JH Roots.
Volledig scherm
Floris Bosteels, Robin Van Den Brande, Bram Scheers en Dries Hublin in JH Roots. © Benoit De Freine

Jeugdhuis Roots houdt opendeurdagen: “Bezoekers krijgen gratis cursus pintje tappen”

Jeugdhuis Roots is op zoek naar vrijwilligers. De jongeren organiseren daarom op vrijdag 26 en zaterdag 27 april een opendeurdag. Iedereen kan er kennis komen maken met de werking van het jeugdhuis.

0 reacties

 1. Verkeerslichten moeten schoolomgevingen veiliger maken: “Automobilisten stopten niet eens voor hele klas wachtende schoolkinderen”
  Rumst

  Verkeers­lich­ten moeten schoolomge­vin­gen veiliger maken: “Automobi­lis­ten stopten niet eens voor hele klas wachtende schoolkin­de­ren”

  Met de plaatsing van twee verkeerslichten, wil de gemeente Rumst de schoolomgevingen van de Vosbergschool en De Wingerd in Terhagen veiliger maken. “Beide scholen meldden ons dat automobilisten zelfs niet meer stoppen wanneer een hele klas staat te wachten. Nu kunnen we de voorrang van overstekende voetgangers tenminste afdwingen”, zegt mobiliteitsschepen Geert Antonio (N-VA).
 2. Schelle Sport start met voetbalploeg voor spelers met autisme: “Zij moeten zich niet aanpassen aan ons, wij passen ons aan aan hén”
  PREMIUM
  Schelle

  Schelle Sport start met voetbal­ploeg voor spelers met autisme: “Zij moeten zich niet aanpassen aan ons, wij passen ons aan aan hén”

  Voetbalclub Schelle Sport gaat in augustus van start met een voetbalploeg voor spelers met een autismespectrumstoornis (ASS). Daarmee wordt het pas de derde club in de provincie Antwerpen die autivoetbal aanbiedt. Jennifer De Weerdt, die ook al de G-ploeg van Schelle Sport onder haar hoede heeft, zal het project in goede banen leiden. “Samen spelen en spelplezier beleven staan voorop.”
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af