Onder het motto ‘De stationsomgeving verbindt’ willen de gemeente Boom en de provincie Antwerpen de omgeving van het station heropwaarderen.
Volledig scherm
Onder het motto ‘De stationsomgeving verbindt’ willen de gemeente Boom en de provincie Antwerpen de omgeving van het station heropwaarderen. © Benoit De Freine

Infomarkt werpt blik op mogelijke toekomst van Boomse stationsbuurt

BoomHet gemeentebestuur van Boom en de provincie Antwerpen zijn achter de schermen nog altijd aan de slag om de stationsomgeving van Boom een nieuwe, mooiere toekomst te geven. De resultaten van een eerste infomarkt werden samen met input van onder meer OVAM, De Lijn en NMBS verwerkt tot enkele mogelijke ontwerpalternatieven. Bewoners kunnen hiermee kennismaken tijdens een tweede infomarkt, op woensdag 27 oktober in de stationshal van Boom.

  1. Luca Polizzi en Rupel Boom gaan zonder druk op bezoek bij Dessel Sport: “Er kan weer gelachen worden”
    voetbal eerste nationale

    Luca Polizzi en Rupel Boom gaan zonder druk op bezoek bij Dessel Sport: “Er kan weer gelachen worden”

    Met de aanstelling van Michael Simeon eerder deze week als nieuwe Managing Director zette men bij Rupel Boom alweer een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van de club. Maar op sportief vlak zijn de Steenbakkers, zelfs na de belangrijke zege tegen La Louvière Centre van vorig weekend (1-0), nog niet uit de problemen. En toch. Het vertrek van het Spaanse trainersduo zorgde duidelijk voor een bevrijding van de spelersgroep die de honger opnieuw zag aangewakkerd.