Een bijzonder staaltje flexibiliteit op Theater aan Twater in Boom
Volledig scherm
Een bijzonder staaltje flexibiliteit op Theater aan Twater in Boom © Klaas De Scheirder

IN BEELD. Waaghalzen, olijke muzikanten en toneelbeesten imponeren op Theater aan Twater

BoomVan gospelzang in een roze luchtkussenkerk tot een soepele circusartiest die zich doorheen een tennisracket wurmt. De wonderbaarlijke acts op het internationale straattheater- en circusfestival Theater aan Twater deden zaterdag luid applaus weerklinken en monden openvallen van verbazing in provinciaal domein De Schorre in Boom. 

  1. Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek verstuurt petitie naar minister Zuhal Demir (N-VA): “Geen draagvlak voor opvullen van BEGO-put”
    Niel/Schelle

    Actiegroep Leefmilieu Rupel­streek verstuurt petitie naar minister Zuhal Demir (N-VA): “Geen draagvlak voor opvullen van BEGO-put”

    Het verzet tegen het opvullen van de BEGO-put aan de Tuinlei in Schelle is nog steeds erg groot. Het afgelopen weekend hielden een twintigtal buurtbewoners en leden van de Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek (ALR) een actie aan het postkantoor in Niel. Zij verstuurden daar maar liefst drie petities tegen de plannen richting minister Zuhal Demir (N-VA). “Dit druist in tegen het beleid van de minister zelf.”