Holly Tshimanga viert een van de twee doelpunten die hij zondagnamiddag maakte voor Rupel Boom.
Volledig scherm
Holly Tshimanga viert een van de twee doelpunten die hij zondagnamiddag maakte voor Rupel Boom. © GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Holly Tshimanga en Rupel Boom freewheelen naar kwalificatie tegen tienkoppig Wijgmaal: “Een geslaagde generale repetitie”

Rupel Boom heeft zich zonder problemen geplaatst voor de vijfde ronde van de Croky Cup. De Steenbakkers grepen Wijgmaal van bij de aftrap bij de keel en losten die grip ook na de vroege uitsluiting bij de bezoekers niet, 4-0 was de eindstand. Een geslaagde laatste test voor de groep van Greg Vanderidt die volgende week aan het echte werk begint en het bezoek krijgt van FC Luik.

 1. Yannis Augustynen (Rupel Boom) over oproep van aanvoerders uit eerste nationale: “We wíllen voetballen, maar niet ten koste van alles en iedereen”

  Yannis Augustynen (Rupel Boom) over oproep van aanvoer­ders uit eerste nationale: “We wíllen voetballen, maar niet ten koste van alles en iedereen”

  De aanvoerders uit eerste nationale lanceerden dinsdagvanavond een oproep aan het adres van de Belgische voetbalbond om duidelijkheid te scheppen over de situatie in hun reeks. Aanleiding was het stopzetten van het voetbal in de amateurreeksen door Voetbal Vlaanderen en het voort organiseren van wedstrijden in 1A en 1B volgens duidelijke protocollen, maar met eerste nationale als grijze zone. Ook voor Rupel Boom-kapitein Yannis Augustynen is de maat vol.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Hartverwarmende actie: 12-jarige Tommy maakt baseballknuppels van afgebroken hout door windstorm
  Play

  Hartverwar­men­de actie: 12-jarige Tommy maakt baseball­knup­pels van afgebroken hout door windstorm