De gebouwen Antwerpsestraat 45 en 47 worden vanaf volgende week gesloopt.
Volledig scherm
De gebouwen Antwerpsestraat 45 en 47 worden vanaf volgende week gesloopt. © Tessa Kraan

Historische gebouwen in Antwerpsestraat zijn klaar voor de sloop: “Erfgoedewaarde is verloren gegaan”

BoomDe gebouwen op de hoek van de Antwerpsestraat en de Kerkstraat zullen dan toch volledig worden gesloopt, ondanks eerder protest van ALB. De sloopwerken starten op maandag 25 oktober en zou nog tegen het einde van het jaar voltooid zijn. 

 1. Zeg vaarwel tegen je Movembersnor: bij deze barbiers in Antwerpen en de rand zit je goed voor een professionele scheerbeurt
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Zeg vaarwel tegen je Movem­bersnor: bij deze barbiers in Antwerpen en de rand zit je goed voor een professio­ne­le scheer­beurt

  Tijdens de maand november laten verschillende mannen wereldwijd hun snor staan om aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen die mannen treffen. Met december in zicht loopt ook Movember ten einde. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast zes barbiers in de rand rond Antwerpen opgelijst.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.