De graffiti op de standbeelden in het park.
Volledig scherm
De graffiti op de standbeelden in het park. © rv

Grote verontwaardiging na beschadiging aan gerestaureerde parkvijvers: “Werk van Booms uitschot”

BoomEen vandaal heeft de parkvijvers besmeurd met graffiti, uitgerekend enkele maanden nadat de hele omgeving werd opgeknapt. De verontwaardiging is bijzonder groot.

 1. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

  De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!
 2. Sluiting dreigt voor overdekt zwembad van Boom: 550 kinderen moeten elders leren zwemmen
  PREMIUM
  Boom/Willebroek

  Sluiting dreigt voor overdekt zwembad van Boom: 550 kinderen moeten elders leren zwemmen

  Het zwembad van de Scholengroep Rivierenland in Boom dreigt eind deze maand definitief te moeten sluiten. De gesprekken over een verlenging van de huidige gebruikersovereenkomst zitten in het slop. “We kunnen als Scholengroep écht geen financiële middelen meer investeren in het zwembad”, zegt algemeen directeur Conny Romswinkel. Zo’n 1.700 zwemmers, onder wie de leden van de Verenigde Willebroekse Zwemclub, dreigen de dupe te worden en moeten op zoek naar alternatief zwemwater.