Zonnepanelen.
Volledig scherm
Zonnepanelen. © rv

Goed Wonen Rupelstreek gaat sociale woningen uitrusten met zonnepanelen

Boom/RumstSociale huisvestingsmaatschappij Goed Wonen Rupelstreek gaat de komende jaren haar woningen in Boom en Rumst energiezuiniger maken door ze zoveel mogelijk uit te rusten met zonnepanelen. Daardoor zal de energiefactuur van de huurders aanzienlijk dalen.

 1. Garage Bredael sluit na 88 jaar de deuren: “Deze plek was ons hele leven lang het trefpunt van de familie”
  PREMIUM
  Willebroek

  Garage Bredael sluit na 88 jaar de deuren: “Deze plek was ons hele leven lang het trefpunt van de familie”

  88 jaar geleden opende Jozef Bredael de deuren van zijn eigen garage in de Overwinningsstraat in Willebroek. Drie generaties en bijna een eeuw later sluiten zijn kleinkinderen Annelies, Marleen en Dirk Bredael in december de deuren van de familiezaak. “We hebben hier ons hele leven doorgebracht en konden samen een mooie zaak uitbouwen. Onze grootvader zou ‘content’ zijn geweest.”
 2. Corrupte havenbediende die 10.000 euro per binnengeraakte drugscontainer ontving, riskeert zes jaar celstraf
  Antwerpen

  Corrupte havenbe­dien­de die 10.000 euro per binnenge­raak­te drugscon­tai­ner ontving, riskeert zes jaar celstraf

  De Antwerpse bediende Khadija El Y. (20) van de rederij CMA CMG heeft 100.000 euro bijverdiend met info over drugscontainers door te spelen. Volgens de openbare aanklager moet zij daarvoor met zes jaar cel gestraft worden. Haar opdrachtgever Ignace C. verdiende minstens het driedubbele, geld dat hij investeerde in Rolex- en Patek Philippe-horloges. Hij riskeert acht jaar cel. El Y. bleek over belangrijke informatie te beschikken die handlangers toeliet ladingen cocaïne over te laden.