Tomorrowland 25 juli 2019.
Volledig scherm
Tomorrowland 25 juli 2019. © Joel Hoylaerts/Photo News

“Gigantische ramp voor Tomorrowland”: burgemeesters Boom en Rumst geven geen toestemming

De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van Tomorrowland. Dat meldt de festivalorganisatie. “Dat komt als een mokerslag, zeer hard en onverwacht aan”, klinkt het in een persbericht. De organisatie spreekt van een gigantische ramp voor het festival.

225 reacties

 • wim paraplu

  1 jaar geleden
  Zeer wijze beslissing van beide burgemeesters , gezondheid primeert op het grote geldgewin van TML! Ik denk dat al zeker meer dan geld genoeg verdient hebben op de 15 jaar dat ze dit hier laten doorgaan. Beter het evenement volgend jaar safe laten doorgaan.
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Voor lawaai is er een goede remedie :oordopjes !!! of steek je hoofd onder je hoofdkussen
 • Roland Van Assche

  1 jaar geleden
  Verstandige beslissing van de burgemeesters, al die nationaliteiten die hier naartoe komen is vragen om corona terug in te voeren . Een andere mogelijkheid was natuurlijk het festival te laten doorgaan met alleen eu burgers met voldoende corona controles
 • Peter Smets

  1 jaar geleden
  Systeem paraplu. Als de Raad van State de burgemeesters gelijk geeft, kunnen ze zeggen: "zie je wel !" Als de Raad van State de burgemeesters in het ongelijk stelt, kunnen ze zeggen: "we hebben er alles aan gedaan."
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  We zullen schoon ontsnappen aan weeral nachtlawaai na 22H00, kilometers in de omtrek zodat we een normale nachtrust zullen kunnen genieten.