Aan basisschool De Reuzenboom werd als eerste een zogenaamde schoolstraat ingericht.
Volledig scherm
Aan basisschool De Reuzenboom werd als eerste een zogenaamde schoolstraat ingericht. © Benoit De Freine

Gemeente experimenteert met schoolstraat aan OLVI De Kade

Het gemeentebestuur is van start gegaan met een tweede proefproject met een schoolstraat. Nadat er eerder al een werd opgestart bij basisschool De Reuzenboom, is nu ook OLVI De Kade aan de beurt.

 1. Rupel Boom en andere eerste nationalers willen voetbalcompetitie hervatten onder een belangrijke voorwaarde: “Geen toeschouwers of horeca, geen voetbal”

  Rupel Boom en andere eerste nationa­lers willen voetbalcom­pe­ti­tie hervatten onder een belangrij­ke voorwaarde: “Geen toeschou­wers of horeca, geen voetbal”

  Woensdagavond vergaderde de werkgroep met afgevaardigden van de clubs uit eerste nationale bijna drie uur via Zoom over de heropstart van de competitie. De Mandel-delegatie was afwezig, maar verder waren alle andere clubs het er over eens dat de competitie kan herbeginnen in het weekend van 16 en 17 januari. Onder voorbehoud van een belangrijke voorwaarde.
 2. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding