Geert De Raeymaeker
Volledig scherm
Geert De Raeymaeker © Bureau Rijnmond / Repro Toon Verheijen

Géén doorbraak in coldcase moord Boomse slager in Rotterdam

Het gerecht in Nederland heeft voorlopig nog geen doorbraak kunnen forceren in de coldcase rond de moord op de Boomse slager Geert De Raeymaeker in 2003 in Rotterdam. De binnengekomen informatie na de uitzending op Bureau Rijnmond wordt wel volledig uitgepluisd.

0 reacties

 1. Twee minderjarige verdachten van phishing opgepakt tijdens routinecontrole in Merksem
  Merksem

  Twee minderjari­ge verdachten van phishing opgepakt tijdens routinecon­tro­le in Merksem

  De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend in Merksem twee minderjarigen onderschept die zich verdacht gedroegen. Dat gebeurde tijdens een politieactie tegen woninginbraken. Toen de jongens gecontroleerd werden, bleek door de inhoud van hun telefoons dat ze zich bezighielden met phishingpraktijken. Vooral via tweedehandswebsites probeerden ze mensen betalingen te laten doen en zo op te lichten.
 2. Nederlandse politie geeft 15.000 euro voor gouden tip in moordzaak op Boomse slager Geert De Raeymaeker

  Nederland­se politie geeft 15.000 euro voor gouden tip in moordzaak op Boomse slager Geert De Raeymaeker

  De Nederlandse politie looft een beloning uit van 15.000 euro voor wie de gouden tip kan bezorgen in de oude moord op de Boomse slager Geert De Raeymaeker. De 36-jarige slager werd op 30 maart 2003 met zestien kogels afgemaakt in een pand in Rotterdam. “Onze grote wens is dat we in ons leven nog te horen krijgen wat er is gebeurd”, vertellen Geerts ouders in Bureau Rijnmond, een Nederlands opsporingsprogramma.