De achterkant van de gevangenis in Mechelen, waar al wel eens pakketjes over de muur worden gegooid.
Volledig scherm
De achterkant van de gevangenis in Mechelen, waar al wel eens pakketjes over de muur worden gegooid. © David Legreve

Gedetineerde betrapt met drugs: “Vallen hier uit de lucht”

Mechelen/BoomEen gedetineerde van de gevangenis in Mechelen zal mogelijk nog wat langer moeten brommen. Hij moest zich maandag voor de rechtbank verantwoorden nadat hij tot twee keer toe werd betrapt met drugs.

  1. “Een appel is in straattaal een granaat... Die bedreiging was de druppel”: TikTokker Ramzan (22) praat voor het eerst over aanval op rapper Para Turk (27)
    PREMIUM
    Antwerpen

    “Een appel is in straattaal een granaat... Die bedreiging was de druppel”: TikTokker Ramzan (22) praat voor het eerst over aanval op rapper Para Turk (27)

    “Ja, ik bood voor een vechtpartij met Para Turk. Maar ik bedoelde een legaal kickboksgevecht in een ring, geen straatgevecht met blote handen.” Ramzan (22) reageert voor het eerst op de feiten van dinsdagavond aan het Stuivenbergplein in Antwerpen, waarbij meerdere mannen de woning van rapper Para Turk (27) binnenvielen. Dat gebeurde na een uit de hand gelopen TikTok-ruzie. “Plots stak hij me met een scheermes in mijn gezicht”, zegt Ramzan. Para Turk reageert intussen op zijn beurt strijdvaardig in een nieuwe video.