De Freedom Stage wordt ontruimd en afgesloten. Een deel van het plafond is verzakt.
Volledig scherm
De Freedom Stage wordt ontruimd en afgesloten. Een deel van het plafond is verzakt. © Ben Conaerts

Even opschudding op Buurtfeest Tomorrowland: deel van plafond Freedom Stage verzakt

Even opschudding op het buurtfeest van Tomorrowland. Rond de middag is een deel van het plafond van de overdekte Freedom Stage verzakt. Tientallen buurtbewoners waren net op dat moment in de tent aanwezig om de hitte te ontvluchten. Er vielen gelukkig geen gewonden.

4 reacties

 • Evelien Wouters

  2 jaar geleden
  Toch veel zure klagers hier zenne!
 • Stefan Dewitte

  2 jaar geleden
  Zou precies toch het volledige terrein eens even afgaan... Dit zou dus echt niet mogen. Stel je voor dat zaterdag de main stage ineens inzakt terwijl er 40000 man rondom staat...
 • pascal de bruycker

  2 jaar geleden
  " buurtfeest ", om de omwonenden te sussen voor de dagen van lawaai-overlast enz . Onbegrijpelijk dat men dat allemaal slikt daar .Tegenwoordig smijten ze met vergunningen dat het kind geen naam heeft , politiek dienstbetoon ? Populisme ? En de deze die klagen zijn dan de verzuurden , maar die moeten wel gaan werken !
 • Maria de swert

  2 jaar geleden
  Met deze hitte raden ze en zeker de wat oudere mensen aan veel te drinken en binnen te blijven , heb beelden op TV gezien en er waren wel wat mensen met een respectabele leeftijd aanwezig , is dit dan wel zo'n goed idee om met deze hitte daar rond te lopen ,er moest eens iets ernstig gebeuren , niet echt slim vind ik , maar ja men doet maar !
 1. Legendarische Antwerpse clubdeejays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrijker dan de deejay”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Legendari­sche Antwerpse clubdee­jays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrij­ker dan de deejay”

  Ze kennen elkaar al decennialang maar hebben nog nóoit allemaal samen op het programma van één feest gestaan. Een primeur dus voor alle Antwerpse clubiconen eind deze maand op Oldskool Antwerp XL in Bar Noord. CJ Bolland, Sven Van Hees, Steve Cop, DJ Prinz, Pierre Elitair, Guy Ohm, Jan Van Biesen en Koenie blikken terug én vooruit op het Antwerpse nachtleven. “Op mijn eerste feest zonder maatregels kwam een 25-jarige vragen om te muilen, ik zou haar vader kunnen zijn.”