Jens en Antonella op Tomorrowland, met de Belgische en Colombiaanse vlag.
Volledig scherm
Jens en Antonella op Tomorrowland, met de Belgische en Colombiaanse vlag. © Patrick Hattori

Elkaar vijf jaar geleden leren kennen op Tomorrowland, nu terug als getrouwd koppel: “Misschien was dit gewoon ‘meant to be’”

Tomorrowland brengt mensen samen, soms ook zeer letterlijk. Vijf jaar geleden leerden Bomenaar Jens Dillen (27) en de Colombiaanse Antonella Lovera (23) elkaar kennen op Tomorrowland. Het werd de start van een mooi liefdesverhaal, dat dit jaar uitmondde in een huwelijk. Vandaag keerden Jens en Antonella voor het eerst als echtpaar terug naar de plek waar het allemaal begon. “Hier loopt 180.000 man rond. We hadden elkaar op zoveel manieren kunnen mislopen.”

 1. De coronacijfers in Boom van zondag 18 oktober

  De coronacij­fers in Boom van zondag 18 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Boom minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 68. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Boom op 366 te liggen. Omdat Boom meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchteling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchte­ling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrach­ten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”

  Hij was al vijftien (!) jaar toen hij de allereerste schooldag van zijn leven meemaakte. Nog eens zestien jaar later werd hij zelf directeur van een kleuter- en lagere school. Ontmoet Sahadi Daria (32), van Afghaans vluchteling tot schooldirecteur op het Antwerpse Linkeroever. “De leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet, hebben me overtuigd zelf opvoeder te worden”
 3. De coronacijfers in Boom van maandag 19 oktober

  De coronacij­fers in Boom van maandag 19 oktober

  In Boom zijn er op één dag 18 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 68 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Boom op 366 te liggen. Omdat Boom meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.